Over ons

Een offerte, de prijs kan je niet zomaar uit de losse hand schudden. Maar niet enkel de prijs kan enorm verschillen, ook de gebruikte materialen, gegeven garantie en uitvoeringstermijn zijn even belangrijk. Een offerte is steeds gratis en vrijblijvend, waarom dan niet meteen 3 offertes tegelijk aanvragen? Zo kan je een degelijke vergelijking maken en vind je niet enkel de gangbare prijs maar ook het bedrijf dat het beste voldoet aan jouw wensen! Maar drie verschillende bedrijven zoeken, vraagt heel wat tijd.

'Vergelijken Loont' doet het werk voor jou!

We hebben een aantal bedrijven uitgezocht die de nodige certificaten hebben, enkel werken met gepatenteerde producten, uitgebreide referenties hebben en die kwaliteit garanderen aan de beste prijs. Door 1 formulier in te vullen kan je dus meteen drie verschillende bedrijven vergelijken, werkzaam in jouw regio.

94%

94% van onze gebruikers is tevreden over onze diensten.

7.388

mensen maakten al gebruik van onze diensten.

25%

gemiddelde besparing door offertes te vergelijken.

100%

100% betrouwbaar. Wij werken enkel samen met erkende leveranciers.

Tevreden gebruikers

94% van onze gebruikers zijn tevreden over onze diensten.

Correct en duidelijk

Ik had dringend offertes nodig. Al vrij snel werd ik gecontacteerd. Alles is correct en duidelijk verlopen. Bedankt.

Jean-Luc VDB uit Torhout

Een idee van de gemiddelde prijs

3 offertes waren goed om een idee te krijgen van de gemiddelde prijs om ons vochtprobleem te laten oplossen.

Fam. Haex uit Koersel

Goede vergelijking maken

We wisten niet goed waar te beginnen eerlijk gezegd. Door drie verschillende offertes te krijgen konden we een goede vergelijking maken.

Fam. De Brabanter uit Antwerpen

Bespaarde me enorm veel tijd

Ik ben zelfstandige en heb heel weinig tijd. Met 1 telefoontje kon ik meteen drie afspraken tegelijk maken. Dit bespaarde me enorm veel tijd. Aanrader!!

Dhr. Martens uit Kortrijk

Oorzaak gevonden

Al een tijdje hebben wij rare plekken aan het plafond in onze living. Geen idee van waar het kwam. Via jullie website kwamen er meteen 3 vochtbestrijders kijken die ons perfect konden uitleggen waar het probleem zich bevond. We zijn er eindelijk vanaf...

Tom en Ellen K. uit Oudenaarde

Gaf me een geruststelling

Mijn zus had nare ervaringen met een vochtbestrijdingsfirma waardoor ik toch wat achterdochtig was. Het feit dat Vergelijken Loont enkel met betrouwbare leveranciers werkt, gaf me een grote geruststelling.

Linda M. uit Oostende

Zeer snel

We hadden ineens na een hevig onweer water in onze kelder. We stockeren nogal redelijk veel in de kelder dus dit gaf problemen. We wilden het snel laten oplossen. Dankzij jullie zijn er zeer snel vochtbestrijders langsgekomen om ons probleem te bekijken. Bedankt!

Fam. Segers uit Geraardsbergen

Perfecte oplossing en niet zo duur

Ons huis is nog maar 10 jaar oud en we hadden al condens op de ramen van de slaapkamer van de kinderen. Via deze website kwamen er vochtbestrijders langs en deze stelden een klein ventilatiesysteem voor. Goede oplossing voor ons probleem en het was niet zo duur. De prijzen lagen ook niet zo ver uit elkaar.

Fam. Verdoodt uit Kermt

De goedkoopste

Zeer tevreden. We hadden al een tijdje een probleem in de gang en de living maar stelden dit altijd uit. Tot we op deze website botsten. Door een simpele aanvraag kregen we meteen drie afspraken en konden we goed vergelijken. We hebben uiteindelijk voor de goedkoopste gekozen.

Marleen en Patrick uit Vilvoorde

Gemiddelde prijs en betrouwbare firma's

Wij zijn blij dat we Vergelijken Loont gevonden hebben. Via deze weg waren we zeker dat we enkel betrouwbare firma's over de vloer kregen. Dankzij de drie offertes hadden we ook een idee van de gemiddelde prijs voor deze oplossing.

Fam. Jacobs uit Essene
Voordelen

Voordelen van 'Vergelijken Loont'

  • Betrouwbare erkende leveranciers
  • Bespaar tot 25% op de prijs
  • Vind de beste deal
  • 3 offertes in één klap
  • Geen administratieve zorgen
  • Geen verplichtingen: gratis & vrijblijvend

Copyright ©2018 Eyeballs. Alle rechten voorbehouden